Voorstellen

dsc02210_

Ik ben Joyce van Roosmalen-Jansen.

Ik ontwerp en maak unieke sieraden. Dat doe ik in opdracht, maar ik leer andere mensen ook hoe ze zelf zilveren sieraden kunnen maken.

Living Memory is ontstaan vanuit de behoefte om herinneringen tastbaar te maken. Zoals ieder mens, heb ook ik gebeurtenissen meegemaakt die onzichtbaar hun sporen achter hebben gelaten in mijn leven. Om deze sporen zichtbaar te maken, ben ik speciale sieraden en voorwerpen gaan maken. Een vlinder symbool voor mijn overleden dochtertje was het eerste sieraad en ik heb er vele positieve reacties op mogen ontvangen.

Neemt u gerust een kijkje bij een kleine selectie van de sieraden die ik heb gemaakt.

 

Herinneringen zijn voor het leven.
Er bestaat bij veel mensen de wens om zelf een sieraad met symbolische waarde te laten maken om die ene blije of juist verdrietige herinnering vast te leggen. Denkt u ook aan een mooi kado voor oma met symbolisch alle kleinkinderen erin verwerkt, een kindertekening vereeuwigd in zilver of een mooie ring omdat Zij zo speciaal is. Bij Living Memory kan dat, samen maken we iets unieks.

Ik bied u ook de mogelijkheid om zelf een sieraad te ontwerpen en te maken. Dat zou bijvoorbeeld ook de voet voor een globe kunnen zijn, met of zonder tekst het kan allemaal. Met mijn ervaring begeleid ik u gedurende de workshop om tot een tevreden resultaat te komen.

Naast het verzorgen van sieraden en workshops op maat biedt de webshop van Living Memory sieraden en voorwerpen voor gebeurtenissen die grote impact hebben op het leven. U vindt er bijvoorbeeld verschillende voorwerpen om de as van een dierbare op een bijzondere manier te bewaren. In de webwinkel heb ik een mooi assortiment samengebracht. Of u nu kiest voor een hanger of een globe, ik zorg er steeds voor dat er met de grootst mogelijke aandacht en zorg wordt gehandeld. Living Memory is er voor u.

 

Neemt u alstublieft contact op voor de mogelijkheden, ik sta u graag persoonlijk te woord. Woont u in de buurt dan kom ik graag bij u langs om enkele voorbeelden te tonen.